Mysterie in het Zuiderzeemuseum

Een bezoek aan de tentoonstelling 'Zee vol verhalen' met kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar wordt nóg leuker met het nieuwe mysteriespel. Ga samen met een speciale zaklamp en vergrootglas op pad en ontraadsel het mysterie. Vind verborgen aanwijzingen, los puzzels op en open de geheimzinnige kist…

Mysterie in het Zuiderzeemuseum is een nieuw spel in het binnenmuseum voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Ga met een speciale zaklamp en vergrootglas op pad door de vaste tentoonstelling Zee vol verhalen en ontraadsel het mysterie. Vind verborgen aanwijzingen, los puzzels op en open de geheimzinnige kist. Het spel kost €17,50 per gezelschap (exclusief entree) en duurt tussen de 1,5 – 2 uur.

Je kunt het spel, samen met je entreetickets, reserveren via de ticketshop van het Zuiderzeemuseum. Er zijn per dag 4 tijdsloten beschikbaar waarop je het spel kunt spelen; 10:30, 11:00, 14:30 en 15:00 uur. Houd er rekening mee dat dit de starttijd is van het spel, dus zorg ervoor dat je op tijd bij het binnenmuseum aankomt.

Bekijk de video hieronder voor een impressie.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.