Ledencontactmiddag en boekenmarkt Historische Vereniging Wormerveer

De Historische Vereniging Wormerveer organiseert in mei en juni weer volop activiteiten, waaronder een ledencontactmiddag, Schoolfotokijkdag en een boekenmarkt. Kom je ook?

Book 1 min

Ledencontactmiddag in De Kosterij

Op zaterdag 20 mei 2023 organiseert de Historische Vereniging Wormerveer een ledencontactmiddag in De Kosterij, Noordeinde 20A in Wormerveer; aanvang 14.00 uur. Deze middag zal bestuurslid Bernhard Boot een presentatie geven over het (verzets)verleden van zijn ouders, grootouders, tantes en Instituut Boot. Daarnaast vertelt hij een vijftal verhalen uit het boekje van zijn vader ‘Na vijftig jaar, herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog in de Zaanstreek’. Ook gaat hij in op de invloed die het heeft op zijn leven. De presentatie zal ongeveer een uur duren.

Ook niet-leden zijn van harte welkom.
De toegang is gratis!
Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Schoolfotokijkdag

Op dinsdag 30 mei a.s. is er weer een Schoolfotokijkdag in het clubhuis van de Historische Vereniging Wormerveer. We hopen weer veel bezoekers te ontvangen. Deze keer zijn er schoolfoto’s te zien van VSO IVVO, VSO Soelam en VGLO Prof. Kohnstammschool. Ook zijn er foto’s van de Nijverheidsschool voor meisjes Zaanstreek-Noord ofwel De Schakel. Het clubhuis is die dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De ingang is aan de achterkant van Zaanweg 124, te bereiken via de Steijnstraat naast nummer 2.

Boekenmarkt

Op 10 juni a.s. houdt de Historische Vereniging Wormerveer van 10.00-15.00 uur een boekenmarkt in het clubhuis van de vereniging. Leden en niet-leden zijn van harte welkom. De ingang van het clubhuis is aan de achterkant van Zaanweg 124, te bereiken via de Steijnstraat naast nummer 2. Tevens staat de Historische Vereniging Wormerveer op 10 juni met een kraam met kunstboeken en prenten op Kunst uit de Bocht, een kunstmarkt langs de Zaan.

Wormerveer 1728 vanuit het noorden met onder meer de hervormde kerk aan het Noordeinde en meelmolen De Witte Vlinder

Bron: Historische Vereniging Wormerveer

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN