Kinderspeurtocht Volendam

Met de kinder speurtocht in Volendam voor het hele gezin beleef je een heerlijke dag uit in ons gezellige oer-Hollandse dorp. De speurtocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar oud. Tijdens de ontdekkingstocht maken jullie op een leuke interactieve manier kennis met verschillende interessante plekken in Volendam.

Book 3 min

Vind jij het gezellig om samen met je familie en vrienden Volendam te verkennen? Dat is deze leuke Verhaalvontuur speurtocht echt iets voor jou! Je ontvangt diverse leuke tips, hoort leerzame weetjes, maar ook ontvang je lastige opdrachten die je allemaal tot een goed einde moet brengen. De speurtocht duurt minimaal een uur, en jullie kunnen hem uitbreiden met een speurtocht in Marken, inclusief een leuke boottocht. Heb je er al zin in? Boek dan snel dit leuke speurtocht uitje in Volendam!

Kinderspeurtocht in Volendam.

Hoe werkt deze kinderspeurtocht in Volendam?

Je start deze gezellige kinderspeurtocht in Volendam bij Rent & Event, waar je een leuke speurkaart ontvangt om direct je wandelroute mee te kunnen starten. Op deze schatkaart vind je allerlei QR-codes die je kunt scannen met je mobiele telefoon of tablet. Start je missie en volg de stippellijn op de landkaart. Bij de meest bijzondere plekken in Volendam scan je een opdracht en doe je mee aan een spannende missie. Natuurlijk krijg je ook veel interessante informatie over de plek waar je bent. Heb je de missie uitgevoerd? Dan kun je de antwoorden op je schatkaart invullen. Maar let onderweg goed op, want er zit iemand achter jullie aan die probeert jullie ontdekkingsreis te dwarsbomen! Hebben jullie alle opdrachten voltooid? Op de laatste locatie krijgen jullie een fantastische prijs in ruil voor de ingeleverde eindcode. De kinderspeurtocht in Volendam kan hier geboekt worden: Kinder speurtocht Volendam

Kinderspeurtocht in Volendam.

Ontdek ook Marken tijdens deze kinderspeurtocht

Je kunt deze leuke kinderspeurtocht in Volendam uitbreiden met een gezellige familiespeurtocht in Marken. Ook dit leuke Hollandse dorp biedt de mooiste plekken om te ontdekken en met een speurtocht is dat nog eens extra leuk! Je hoeft alleen maar de kaart om te draaien om te zien welke missies er in Marken te doen zijn.

Het gezellige Marken ligt op een schiereiland in het Markermeer, tegenover Volendam. Je kunt het dorp bereiken op de fiets of scooter, maar met deze leuke speurtocht is het ook mogelijk om te overvaren met de Marken Express, wat de dag nog leuker maakt! De speurtocht in Volendam duurt minimaal een uur, met de speurtocht in Marken erbij ben je zeker twee uur aan het speuren. Het eindpunt van de speurtocht ligt in Marken.

Kinderspeurtocht in Volendam.

Boek nu dit leuke familie uitje in Volendam

Ben je helemaal klaar om met je familie en vrienden op stap te gaan? Dit leuke familie uitje in Volendam en Marken kun je zeven dagen per week beleven. Kies een dag waarop iedereen kan en  leer op een leuke en leerzame manier Volendam kennen!

De prijs voor de speurtocht is een vaste prijs die geldt voor deelname aan de tocht met het hele gezin. Wij raden aan om de speurtocht met maximaal 6 personen te doen en bij meer personen een tweede missiekaart er bij aan te schaffen. Mochten jullie het leuk vinden om de tocht uit te breiden naar Marken kunnen er via de website retour boottickets (met een korting!) bijgeboekt worden om nog langer te kunnen speuren! Deze tickets kunt u hier vinden: Marken Express retour ticket

Andere leuke uitjes in Volendam

Naast de speurtocht voor kinderen is er natuurlijk nog van alles te beleven in Volendam. Wat dacht je van één van de volgende producten:

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN