Kinderroute Museum van de Geest

Suf is het eigenlijk, dat we voor elk apparaat een gebruiksaanwijzing hebben maar niet voor het allerbelangrijkste: jezelf! Daarom kun je in het Museum van de Geest je eigen gebruiksaanwijzing maken, zodat iedereen weet hoe zij het beste met je om kunnen gaan.

Ga op pad in het museum met de interactieve guide, die je van alles over de wonderlijke menselijke geest vertelt én je helpt je eigen gebruiksaanwijzing in te vullen. Wat maakt jou nou jou? En wat maakt je anders dan de anderen? Moeten mensen die we niet normaal vinden veranderen of moeten we de regels voor wat we normaal vinden veranderen? Dat zijn vragen waar je over na kunt denken in Museum van de Geest | Dolhuys.

Via je antwoorden kom je ook terecht bij jouw boekendubbelganger. Een personage uit een boek dat net zo grappig is als jij bent, net zo moedig, zo handig, zo sportief of net zo dromerig als jij.

Duik in je eigen hoofd met de nieuwe kinderroute. Foto: Museum van de Geest | Dolhuys.

Voor wie?
De kinderroute is ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar en zeer geschikt voor kinderfeestjes en naschoolse opvang. Maar ook erg handig voor hun ouders, leraren en iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.

Wanneer?
Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Waar?
Museum van de Geest | Dolhuys aan de Schotersingel 2 te Haarlem.

Toegang?
De kinderroute is gratis. Vooraf reserveren is niet nodig.

Kijk voor meer informatie over openingstijden en toegangsprijzen op de website van Museum van de Geest | Dolhuys.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.