Junior cursus: Stopmotionfilm

Altijd al een film willen maken? Maak samen een stopmotionfilm van een Rijksmuseum schilderij.

Book 1 min

De cursus begint in het museum waar je een schilderij gaat kiezen dat centraal zal staan in het verhaal. Vervolgens wordt per les de stopmotionfilm uitgewerkt.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een verhaallijn opbouwt. Maar ook hoe je een achtergrond en enscenering opzet. Je gaat geluiden kiezen, animeren, regisseren. Alles komt aan bod. Aan het eind organiseer je de première met vanzelfsprekend een rode loper.

Reeks 10 maart

  • Donderdag, steeds van 16-18 uur
  • 10, 17, 24, 31 maart, 7, 14, 21, april, 12, 19 mei, 2, 9 en 16 juni
  • Voor kinderen van 8-12 jaar van alle niveaus
  • Deelname kost € 200 per persoon of € 10 met Stadspas

Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

Goed om te weten

In het Rijksmuseum én de Teekenschool hebben we een nieuwe manier van doen en laten. Minder mensen tegelijk en extra hygiëne bijvoorbeeld. Daarom wordt op dit moment deze cursus gegeven voor maximaal 12 kinderen.

Bij te weinig aanmeldingen kan de cursus worden geannuleerd. Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

De cursus begint op tijd, zorg dat je er 15 min van tevoren bent. We raden je aan kleren te dragen die vies mogen worden!

Aanmelden kan via deze link.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN