Junior cursus: Plant een kunstwerk

Zelf zaden planten en de groei tekenen en schilderen… hoe cool is dat?

Book 1 min

Het vastleggen van planten en insecten, dat kan op eindeloos veel manieren. Het Rijksmuseum hangt vol schilderijen, tekeningen, etsen van bomen, bloemen, planten en van insecten zoals vlinders. Die bekijk je met de groep.

Vervolgens begin je in het atelier met het weergeven van insecten (vlinders) en van zaden. Die zaden ga je ook echt planten om te zien hoe ze groeien én om die groei steeds weer te schetsen. Met materialen als ecoline, krijt en inkt. Een cursus die je leert goed te kijken en onderzoeken!

Reeks 10 maart

  • Donderdag, steeds van 16-18 uur
  • 10, 17, 24, 31 maart, 7, 14, 21, april, 12, 19 mei, 2, 9 en 16 juni
  • Voor kinderen van 8 tot 12 jaar van alle niveaus
  • Deelname kost € 200 of € 10 met Stadspas

Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

Goed om te weten

In het Rijksmuseum én de Teekenschool hebben we een nieuwe manier van doen en laten. Minder mensen tegelijk en extra hygiëne bijvoorbeeld. Daarom wordt op dit moment deze cursus gegeven voor maximaal 12 kinderen.

Bij te weinig aanmeldingen kan de cursus worden geannuleerd. Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

De cursus begint op tijd, zorg dat je er 15 min van tevoren bent. We raden je aan kleren te dragen die vies mogen worden!

Helaas is annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Aanmelden kan via deze link.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN