Junior cursus: Haal meer uit materiaal

In deze cursus staat het materiaal centraal. Je leert bijvoorbeeld zelf pastelkrijt, verf en inkt maken. Vervolgens ga je er natuurlijk mee aan de slag. Doordat je je zo goed in de materialen verdiept leer je in korte tijd veel verschillende technieken beheersen.

Book 1 min

Reeks 8 maart

  • Dinsdag, steeds van 16-18 uur
  • 8, 15, 22, 29 maart, 5, 12, 19, april, 10, 17, 24, 31 mei en 7 juni
  • Voor kinderen van 6 tot 8 jaar van alle niveaus
  • Prijs is € 200 of € 10 met Stadspas

Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

Goed om te weten

In het Rijksmuseum én de Teekenschool hebben we een nieuwe manier van doen en laten. Minder mensen tegelijk en extra hygiëne bijvoorbeeld. Daarom wordt op dit moment deze cursus gegeven voor maximaal 12 kinderen.

Bij te weinig aanmeldingen kan de cursus worden geannuleerd. Uiterlijk 2 weken voor de start hoor je of er genoeg deelnemers zijn. Als de cursus niet doorgaat storten we je inschrijfgeld terug.

De cursus begint op tijd, zorg dat je er 15 min van tevoren bent. We raden je aan kleren te dragen die vies mogen worden!

Helaas is annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk.

Aanmelden kan via deze link.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN