Inloopzaterdag Vereniging Historisch Purmerend

De Vereniging Historisch Purmerend opent op de laatste zaterdag van elke maand van 13.00 tot 16.00 uur de deuren van het VHP-huis en nodigt mensen met belangstelling voor de geschiedenis van Purmerend (leden en niet-leden) van harte uit om dan een kijkje te komen nemen.

Book 1 min

U kunt bladeren door de talloze boeken met foto’s, ansichtkaarten, plattegronden, kaarten en prenten. Er hangen schilderen en in vitrines staan bijzondere voorwerpen, bij voorbeeld van Purmerendse bedrijven. We verkopen ook ansichtkaarten en boeken over Purmerend. Misschien heeft u wel foto’s en/of andere documenten die u aan de vereniging beschikbaar wil stellen of wil laten scannen.

Of heeft u vragen over een bijzondere gebeurtenis, een gebouw, of over Purmerendse families. Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht op de inloopzaterdagen. Er zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig om u verder te helpen. En de koffie en thee staat klaar. Dus: loop eens binnen, maak een ontdekkingsreis door de geschiedenis van Purmerend, en laat u verrassen.

Data: 27 mei, 24 juni, 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november, 16 december.
Tijd: 13:00-16:00
Adres: Kanaaldijk 10, Purmerend

Kijk voor meer informatie op de website van Vereniging Historisch Purmerend.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN