Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Inloopmiddag Vereniging Historisch Purmerend

27-01-2024 - 28-12-2024

De VHP opent op de laatste zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur de deuren van het VHP-huis en nodigt mensen met belangstelling voor de geschiedenis van Purmerend (leden en niet-leden) van harte uit om dan een kijkje te komen nemen.

U kunt bladeren door de talloze boeken met foto’s, ansichtkaarten, plattegronden, kaarten en prenten. Misschien heeft u wel foto’s en/of andere documenten die u aan de vereniging beschikbaar wil stellen of wil laten scannen. Of heeft u vragen over een bijzondere gebeurtenis, een gebouw, of over Purmerendse families. Hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht op de inloopzaterdagen. Er zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig om u verder te helpen. En de koffie en thee staat klaar. Dus: loop eens binnen, maak een ontdekkingsreis door de geschiedenis van Purmerend, en laat u verrassen.

Inloopmiddag. Foto: Vereniging Historisch Purmerend.

De Vereniging Historisch Purmerend is gevestigd aan de Kanaaldijk 10 in Purmerend en is op de inloopmiddagen van 13:00 tot 16:00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.