Ik heb de vlaktes horen fluisteren

Ter gelegenheid van de Kunstlijn 2022 opent het Noord-Hollands Archief 'Ik heb de vlaktes horen fluisteren', een tentoonstelling van Lotus Hebbing. Kom naar de opening op 3 november om 16 uur!

Book 1 min

Tijdens het Kunstlijnweekend toont het Noord-Hollands Archief in het Archiefcafé nieuwe werken van de kunstenaar Lotus Rosalina Hebbing (1999, Haarlem). Zij is een mixed media kunstenares, studerende aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunst. In haar werken doet ze een poging je te laten proeven van de vruchten van groeipijn. Deze smaken naar de ontdekking van de eigen sensualiteit. Het zoete en het gruwelijke gaan gepaard, zodra het gedragen lichaam als object beschouwd wordt.

Foto: Lotus Rosalina Hebbing

Het Noord-Hollands Archief biedt in het Archiefcafé van de Janskerk regelmatig jonge kunstenaars uit de regio Kennemerland een podium. Deze tentoonstelling sluit aan bij het onderwerp ‘Stilte’ van de Kunstlijn Haarlem.

De tentoonstelling wordt op donderdag 3 november om 16:00 geopend in het Archiefcafé, Jansstraat 40, Haarlem. Wil je er bij zijn? Meld je aan via communicatie@noord-hollandsarchief.nl o.v.v. ‘Lotus’.

De tentoonstelling is te zien van 4 november 2022 t/m 8 januari 2023 van ma t/m vr van 9.00 -17.00 uur. Tijdens het Kunstlijnweekend op zaterdag 5 en zondag 6 november is deze zien van 11.00-16.00 uur.

Omslagfoto: Lotus Rosalina Hebbing.

Bron: Noord-Hollands Archief

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN