De Oud Zandvoort Wandeling

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert het Zandvoorts Museum de Oud Zandvoort Wandeling. De wandeling wordt gegeven door de Zandvoort kenner bij uitstek, Freek Veldwisch. De volgende editie vindt plaats op 4 april.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert het Zandvoorts Museum de Oud Zandvoort Wandeling. De wandeling wordt gegeven door de Zandvoort kenner bij uitstek, Freek Veldwisch. Iedere keer weer, maakt hij er een leuk verhaal van. Daarbij wordt er rekening gehouden met mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van mobiliteitshulpmiddelen. Bij slecht weer kan er ook een rondleiding door het museum gegeven worden.

Foto: Zandvoorts Museum.

De volgende wandeling vindt plaats op 4 april van 14:00 tot 15:30 uur. De start is bij het Zandvoorts Museum, Swaluestraat 1 te Zandvoort. De wandeling vangt aan op 14:00 en kosten bedragen 5 euro per persoon. Zie voor meer informatie www.zandvoortsmuseum.nl.

In verband met het corona-virus is het niet zeker of de activiteit doorgaat. Houd de website van de organiserende partij in de gaten.