Historisch Café: Haarlem Filmstad

Op maandag 25 maart organiseert het Noord-Hollands Archief een Historisch Café, met als thema 'Haarlem Filmstad'. Het Historisch Café vindt plaats in de voormalige Janskerk in Haarlem.

Lees volgende activiteit

Het Historisch Café is een avond voor iedereen met belangstelling voor de geschiedenis van Haarlem en omstreken en wordt elke twee maanden gehouden. Het is een initiatief van het Noord-Hollands Archief en wordt georganiseerd in samenwerking met de Historische Vereniging Haerlem, de Stichting Historisch Schoten, Museum Haarlem en de Stichting Vrienden van het Noord-Hollands Archief. Het Historisch Café trekt gemiddeld ruim 100 bezoekers. Het thema van het Historisch Café op 25 maart is ‘Haarlem Filmstad’.

Avondkassa van een bioscoop in Haarlem, 1961. Via Noord-Hollands Archief, inv.nr. NL-HlmNHA_5400467380.

Praktisch

Het Historisch Café vindt plaats op maandag 25 maart 2019 in de voormalige Janskerk aan de Jansstraat 40 in Haarlem. Het officiële programma duurt van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur. Na afloop kan er worden nagepraat in het Archiefcafé onder het genot van een drankje. De toegang bedraagt €4,00. Aanmelden is hier mogelijk.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de website van het Noord-Hollands Archief.

Written by:

Other posts by

Oneindig Noord-Holland maakt verborgen verhalen zichtbaar samen met:

Bekijk het gehele partneroverzicht