Hillywood Tour

Hillywood Tours neemt je in een treintje mee voor een unieke, uitgebreide rondleiding over het Media Park, door decors en het rekwisietendepot. Neem plaats achter het desk van RTL Boulevard of herleef de Lingo-dagen in het decor!

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN’ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen er audities voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over!

Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt… Neem in het depot bijvoorbeeld plaats op de echte Voice of Holland-stoelen van Marco Borsato of achter de desk van RTL Boulevard! Of herleef de Lingo-dagen en neem Lucille’s plaats in in het decor.

Reserveer je Hillywood Tour-kaartje en krijg iets leuks extra! Een gratis koek bij aankoop van een kop koffie bij Bar Boon op het Media Park (Bar Boon is geopend van maandag t/m vrijdag).

Praktische informatie

 • Beschikbaarheid: Zaterdag en zondag om 12:00 en 13:00 uur (bij drukte ook om 14:30 en 15:30 uur)
  In de zomervakantie (10 juli t/m 5 sept): dinsdag t/m zondag.
 • Prijs: €13,50 per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis, op schoot)
  Familieticket (4 personen): €45
  Tickets zijn te koop via de website van Beeld en Geluid
 • Duur: De tour duurt ongeveer een uur
 • Zorg dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent
 • Deze activiteit is niet geschikt voor mindervaliden in verband met meerdere in- en uitstapmomenten tijdens de tour. Rolstoelen of rollators kunnen helaas niet mee.

 
Met een grotere groep kun je de Hillywood Tour ook buiten de vaste rittijden exclusief voor jouw groep boeken. Je hebt de keuze tussen een enkele trein voor maximaal 11 volwassenen à €165 of een dubbele trein voor maximaal 23 volwassenen à €299,50. Neem voor een boeking en alle additionele mogelijkheden neem contact met ons op: groepsbezoek@beeldengeluid.nl (ma-vr, 09:00 – 17:00 uur)

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.