Flow Slow Art route

Hoe lang blijf jij stilstaan bij een kunstwerk in een museum, voordat je verder loopt? Lijk je een beetje op de meeste mensen, dan sta je er volgens onderzoek zo’n vijftien tot dertig seconden bij stil. Bij het Museum van de Geest in Haarlem vragen we je in de nieuwe Flow Slow Art Route in plaats van zo veel mogelijk te bekijken, stil te staan bij slechts vijf werken en daar alle tijd voor te nemen. Rustig aan dus, slow art.

Book 1 min

Tijdens de Flow Slow Route gaat het over ‘de tijd nemen’. Met een inspirerende route op papier ontdek je het kunstwerk tussen je oren. Onderweg vragen we je in plaats van zo veel mogelijk te bekijken, stil te staan bij slechts vijf werken en daar alle tijd voor te nemen. Deze route is gemaakt in samenwerking met Flow Magazine.

Je staat stil bij minder werken, maar door aandacht te schenken aan een paar objecten, zie je dingen die je anders niet had opgemerkt en ervaar je de werken ook op een andere manier. Het is een nieuwe manier van museumbezoek.

De nieuwe Flow Slow Art Tour is beschikbaar vanaf 10 februari 2023 in het Museum van de Geest in Haarlem. Reserveren voor een route is niet nodig. Kosten: de tour zit inbegrepen bij je toegangsticket. Kijk voor meer informatie op de website van Museum van de Geest.

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN