Oneindig Noord-HollandBeleef de geschiedenis van jouw provincie
NL | EN

Exclusieve avondrondleiding door Rembrandt-expositie in het Westfries Museum

17-07-2024

Het Westfries Museum in Hoorn is weer even open. Door de uitgestelde verbouwing hangen er tot 3 november meer dan 200 originele etsen van Rembrandt in de expositie ‘Rembrandt, de fotograaf’. Wil je een exclusieve rondleiding door het museum en deze bijzondere expositie nog beter beleven? Pak dan nu je kans op woensdagavond 17 juli. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan nu via educatie@wfm.nl.

Het team Educatie van het Westfries Museum, bestaande uit Eugene Bakker en Lars Boon, geeft woensdagavond 17 juli een speciale rondleiding door de expositie ‘Rembrandt, de fotograaf’. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de bijzondere etsen van Rembrandt van Rijn en ingezoomd op de thema’s: ‘Rembrandt de persoon’, ‘Rembrandt de kunstenaar’ en ‘Rembrandt de fotograaf’.

Maximaal 30 personen

De rondleiding start om 19.15 uur, inloop vanaf 19.00, en duurt een uur. Er is plek voor ongeveer 30 personen, dus wees er snel bij! Je kunt gewoon binnenlopen of je aanmelden via educatie@wfm.nl, dan ben je verzekerd van een plek. Aan de rondleiding zijn geen extra kosten verbonden, je betaalt alleen de entree. Heb je een
Museumkaart of VriendenLoterij VIP-kaart, dan betaal je niets. Wil je bijdragen aan de toekomst van het museum, dan kun je in de entreehal een donatie doen.

Foto: Westfries Museum.

Over het Westfries Museum

Het Westfries Museum is in afwachting van een ingrijpende verbouwing en vernieuwing, maar heeft door de vertraagde start daarvan haar deuren tijdelijk geopend tot en met 3 november voor de expositie ‘Rembrandt, de fotograaf’. Ondertussen blijven we ook op andere manieren in de stad én online het verhaal vertellen over de geschiedenis van Hoorn en West-Friesland. Dat doen we met de bijzondere publiekstrekker ‘Ontdek het verhaal van Hoorn’ in de Statenpoort in Hoorn, maar ook met (online) tentoonstellingen en de onderwijsactiviteiten in de Boterhal. Lees meer over de onderwijsactiviteiten in de Boterhal en daarbuiten op www.westfriesmuseum.nl/onderwijs

Bron: Westfries Museum

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.