Dorpswandeling in Aalsmeer

Zaterdag 30 september is er om 13.00 uur een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum, met start op de Historische Tuin. De laatste dorpswandeling van het seizoen o.l.v. Jan van Veen voert langs bekende Aalsmeerse monumenten, maar ook langs minder bekende punten die historisch gezien interessant zijn.

Book 1 min

Museum Historische Tuin Aalsmeer organiseert tijdens het seizoen iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum onder leiding van een lokale gids.

De laatste dorpswandeling van het seizoen o.l.v. Jan van Veen, voormalig directeur van OBS Kudelstaart en een bevlogen verteller over de geschiedenis van Aalsmeer, voert weer langs bekende Aalsmeerse monumenten, maar ook langs minder bekende punten die historisch gezien interessant zijn. Verwacht geen zware kost, wel een informatief verhaal doorspekt met leuke anekdotes en wetenswaardigheden. De wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Leuk voor bezoekers maar ook voor bewoners. Wie meeloopt met de wandeling loopt daarna gegarandeerd met een andere blik door ons prachtige dorp!

Kosten dorpswandeling: 5 euro p.p.
Datum: 30 september 2023
Tijd: 13.00 uur (tot ongeveer 14.15 uur)
Vertrekpunt: kassa van museum Historische Tuin, Praamplein 1 in Aalsmeer
Maximaal aantal deelnemers: 15

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Museum Historische Tuin Aalsmeer.

Ook voor groepen

Dorpswandelingen, veilsessies én rondleidingen op de Tuin zijn tot en met eind oktober ook op afspraak te boeken voor groepen. Eventueel te combineren met een rondvaart en een lekkere lunch bij het Tuinhuis. Leuk voor een uitje met familie, vrienden of collega’s. Kijk voor alle informatie op de website.

Bron: Museum Historische Tuin Aalsmeer

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN