De Kleine Toonzaal: Carolien Starrenburg en Simone Stawicki

Van 19 december 2022 t/m 14 januari 2023 zijn de sculpturen van Carolien Starrenburg en schilderijen met gemengde technieken van Simone Stawicki te zien in galerie De Kleine Toonzaal in Huizen. De kleine toonzaal is een galerie die hedendaagse kunst toont door elke vier weken werk te tonen van twee verschillende kunstenaars met verschillende disciplines.

Book 1 min

In haar sculpturen verwerkt Carolien Starrenburg vaak de thema’s imago, identiteit, opgelegde schoonheidsidealen, vergankelijkheid. Zij maakt graag gebruik van ruwe natuurlijke materialen zoals wol, rivierklei, houtschors om het pure van ieder mens te tonen. Met haar werken wil zij laten zien dat imago uiterlijk vertoon is en tijdsgebonden. Haar sculpturen kenmerken zich door bijzondere combinaties van materialen en hun tactiliteit.

Simone Stawicki toont werken van gemengde technieken met het thema ‘Sterke Vrouwen’. De tekeningen en schilderijen tonen vrouwen getekend door het leven. Elke vrouw reageert anders op hetgeen zij meegemaakt heeft. Elke rimpel heeft een verhaal en haar ogen laten het verleden doorschemeren. Het leven heeft haar sterk gemaakt op een unieke manier. Zij heeft verdriet moeten incasseren en toch heeft zij het leven omarmd.

Stawicki – Strong Woman 10

Iedereen is van harte welkom op de opening vrijdag 23 december om 19.00 uur. De kunstenaars zullen op deze opening aanwezig zijn en zijn bereid hun werk toe te lichten. Natuurlijk kunt u ook op een andere dag van de kunst genieten of kunst kopen. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl.

Bron: De Kleine Toonzaal

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN