De Amsterdamse Jordaan in de kerk van Beets

Op zondag 8 augustus om 15.30 uur verzorgt het Amsterdams Volkskoor, in enigszins afgeslankte vorm, 'Een middagje Amsterdam'. De Jordaan komt naar de kerk van Beets!

Het Amsterdams Volkskoor, met hun motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’, is 12 jaar geleden opgericht door muzikaal leider Piet Schmidt en  vertolkt het Amsterdamse levenslied met o.a. liedjes uit de Jordaan die gezongen werden door Willy Alberti, Johnny Jordaan, Tante Leen en vele andere artiesten.

Het koor zingt de mooiste liedjes uit en over onze hoofdstad. Prachtige luisterliedjes met een lach en een traan en leuke acts passeren de revue. Al die bekende liedjes  kunt u in gedachten meezingen.

Op het podium ziet u straks een groep enthousiaste mensen die het Amsterdamse levenslied hoog in hun vaandel hebben staan en die trots zijn om dit aan u ten gehore te brengen.

Dus: gooi alle zorgen van u af en geniet met uw vrienden en familie van dit koor, zodat u er weer vrolijk tegen aan kunt. Voor bijpassende typisch Amsterdamse hapjes wordt gezorgd!

De Jordaan in de kerk van Beets, daar wil je bij zijn!

Het Amsterdamse Volkskoor. Via de Kerk van Beets.

Praktisch

De voorstelling vindt plaats op zondag 8 augustus om 15.30 uur. Toegang kost € 15,–
De Kerk van Beets is gevestigd aan Beets 51 te Beets.

Zie voor meer informatie: www.kerkbeets.nl

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.