Avond in het buitenmuseum

Vanwege het succes van voorgaande jaren organiseert het Zuiderzeemuseum op zaterdag 21 én zaterdag 28 oktober 2023 weer de Avond in het buitenmuseum. Maar liefst twee avonden is het buitenmuseum verlicht met meer dan duizend stormlantaarns, de huisjes zijn geopend, de ambachtslieden zijn in touw en de bezoekers mogen mee op de veldschuit voor een sfeervol tochtje over de grachten. Ook kunnen kinderen zwieren, zwaaien en rondjes draaien op de Oudhollandse kermis.

Book 1 min

Route en parkeren

Let op; de veerboten varen tijdens de avondopenstelling niet. Kom je met de auto, parkeer dan bij het NS-station Enkhuizen. Vanaf daar wandel je in 15 minuten naar de stadsingang van het buitenmuseum aan de Noorderwierdijk. Na 18.00 uur kun je parkeren in het recreatiegebied Enkhuizerzand aan de Kooizandweg en is het nog enkele minuten wandelen naar het buitenmuseum.

Praktische informatie

De Avond in het buitenmuseum is van 18.00 tot 21.00 uur. Het is niet mogelijk om met een reguliere entreekaart voor het binnen- en buitenmuseum het evenement te bezoeken. Je kunt hiervoor een apart ticket bestellen voor 21 of 28 oktober inclusief starttijd. Je bent welkom tot een kwartier na de starttijd.

Bestel nu je tickets met €3,50 vroegboekkorting! Heb je een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART of Vriendenpas? Ook dan heb je een online reservering nodig.

Bron: Zuiderzeemuseum

Aanvullingen

Vul deze informatie aan of geef een reactie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NL | EN