Doorgaan in portret formaat

ONH

App het verleden naar het heden met Street Museum NL

Lees meer

Partner Beeld en Geluid

  • Museum
  • |
  • Partner sinds 22 mei 2012
Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa; het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een groot deel van het Nederlands audiovisueel erfgoed. In de depots ligt ruim een miljoen uur aan radio, televisie, film en muziek én een museum, de Beeld en Geluid experience. Beeld en Geluid maakt zijn collectie toegankelijk voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek.

En dagelijks groeit het archief: uitzendingen 'stromen' digitaal binnen en particulieren en instellingen vertrouwen hun collecties toe aan Beeld en Geluid. Eind 2006 openden we onze deuren voor het grote publiek met de Beeld en Geluid experience. Ruim 800.000 bezoekers wisten hun weg al te vinden naar deze multimediale en interactieve publieksattractie.

Openingstijden & entreeprijzen
De Beeld en Geluid experience is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.30 uur.Dit zijn de reguliere openingstijden. Op feestdagen kunnen andere openingstijden gelden, raadpleeg daarvoor de website van Beeld en Geluid. Voor de experience geldt een gemiddelde bezoektijd van vier à vijf uur.

Toegangsprijzen
Volwassenen €16,-
Kinderen 4 t/m 12 jaar €9,-
Kinderen t/m 3 jaar gratis.
Museumkaart gratis
CJP-houders €9,-
Studenten op vertoon van een geldige studentenkaart €8,50

Reserveren
Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience hoef je niet vooraf te reserveren (met uitzondering van groepen met meer dan 20 personen). Voor de speciale groepsarrangementen van Beeld en Geluid geldt dat deze wel vooraf moeten worden gereserveerd. Voor schoolbezoeken gelden speciale regels.