Doorgaan in portret formaat

ONH

App het verleden naar het heden met Street Museum NL

Lees meer

Het verhaal van
Oneindig Noord Holland

Voor iedereen

Stichting Oneindig Noord-Holland gelooft erin dat het cultureel erfgoed toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom zetten wij voortdurend in op de samenwerking met onze partners uit het culturele veld. Zo verbinden wij verhalen uit de geschiedenis met collecties van musea, archieven en culturele instellingen. Daarmee brengen wij het rijke verleden van Noord-Holland digitaal tot leven en slaan we een brug tussen vroeger en nu.

Online en offline

De stichting ontsluit het cultureel erfgoed door middel van mooie verhalen, beelden, routes en campagnes. Allemaal terug te vinden op de alsmaar groeiende, interactieve website van Oneindig Noord-Holland.
Maar Oneindig Noord-Holland is ook aanwezig op straat bij monumenten, in het landschap via routes, bij exposities en culturele evenementen, in kranten, op radio en TV, met QR-codes, via de Street Museum App; noem maar op!
Je kunt op je eigen manier door de wereld van Oneindig Noord-Holland trekken langs informatie die jij interessant vindt. Misschien vind je die in één van de speciale campagnes zoals die over Werelderfgoed of 200 Jaar Koninkrijk. Of misschien wil je aan de slag met de recepten uit het boek Proef Noord-Holland. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon zoeken op gemeente of trefwoord.

Community

Je kunt ook jouw eigen verhaal delen via Oneindig Noord-Holland. En wil je helemaal deel uit maken van onze community? Volg ons dan op Facebook en Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief en het online magazine.

In onze webshop kun je bijzondere en unieke producten kopen voor jezelf om als cadeau weg te geven.

Wie wij zijn


Stichting Oneindig Noord-Holland is voortgekomen uit het project Oneindig Noord-Holland van de Provincie Noord-Holland. In 2013 is het project verzelfstandigd in een stichting. Stichting Oneindig Noord-Holland is dé promotor van cultureel erfgoed voor mensen in Nederland die op zoek zijn naar ontspanning met inhoud. Naast het beheren en ontwikkelen van Oneindig Noord-Holland stelt de stichting haar kennis ter beschikking met betrekking tot (online) cultureel ondernemerschap.

Stichting Oneindig Noord-Holland heeft een bestuurder/directeur en een Raad van Toezicht. Tevens wordt de stichting ondersteund door een Comité van Aanbeveling. Klik hier voor het meest recente jaarverslag en de samenstelling van het bestuur en commissarissen.

Culturele ANBI

Het bestuur en de commissarissen vervullen onbezoldigd hun functie en houden zich aan de Code Governance Cultuur. Stichting Oneindig Noord-Holland heeft een Culturele ANBI-status.

Bekijk onze jaarverslagen