Doorgaan in portret formaat

ONH

App het verleden naar het heden met Street Museum NL

Lees meer

Vanaf heden: Noord-Hollands erfgoednieuws!


Lees hier elke dag het actuele nieuwsaanbod op het gebied van cultureel erfgoed.

Vanaf 1 september 2014 bericht de redactie van Oneindig Noord-Holland elke dag over actuele onderwerpen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk project, op 31 december van dit jaar wordt er bekeken of deze nieuwsrubriek gecontinueerd wordt.

Groeiende interesse

Door al haar online activiteiten ziet de stichting Oneindig Noord-Holland een groeiende groep mensen die een grote interesse heeft in zijn of haar leefomgeving. Het doel van erfgoednieuws is dan ook om deze groep van meer actualiteit en achtergrondinformatie op het gebied van cultureel erfgoed te voorzien.

Jongen in Verkade Paviljoen

Dagelijks

Elke dag kun je op de site onh.nl lezen welke culturele nieuwtjes er voor je klaarstaan. Zo hoef je niks te missen van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen in de wereld van cultureel erfgoed.

Promotor

Stichting Oneindig Noord-Holland is de online promotor van cultureel erfgoed in de Provincie Noord-Holland voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning met inhoud. Wij ontwikkelen creatieve concepten op het gebied van cultureel erfgoed en geschiedenis. Wij publiceren onder andere online artikelen over kunst, cultuur en historische gebeurtenissen uit Noord-Holland.

Oneindig Noord-Holland werkt samen met een groot scala aan musea, archieven, gemeenten en bedrijven. Doel is om een zo groot mogelijk publieksbereik te genereren en om toegankelijke activiteiten te organiseren. Dat gebeurt door middel van grote campagnes of kleine projecten met deze partnerinstellingen.

Verkade Paviljoen

Provincie

Dit project wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland. De provincie heeft naast het beheer en behoud van cultureel erfgoed ook het toegankelijk maken van het cultureel erfgoed benoemd als belangrijke kerntaak. In 2013 verzelfstandigde de provincie het provinciale project Oneindig Noord-Holland in een stichting.

0 reacties op Vanaf heden: Noord-Hollands erfgoednieuws!U bent ingelogd als:


Schrijf een Reactie
Voeg je eigen verhaal toe Je eigen verhaal kun je via drie eenvoudige stappen toevoegen aan Oneindig Noord Holland